100% luonnollinen kasvojenkohotus
Facephysics


KASVOJEN 
KOHOTUS 100% LUONNOLLISESTI

Facephysics® on kasvojen lihasten harjoittelumenetelmä, joka kohottaa kasvot ja häivyttää ikääntymisen merkkejä täysin luonnollisesti. Menetelmä perustuu kasvojen lihasten hypertrofiaan (lihasten koon kasvuun.) Kädet ja sormet toimivat painoina lihasten liikettä vastustettaessa, joten harjoittelu ei ole sidottu paikkaan tai aikaan. Facephysics® on suunniteltu siten, ettei lihasten harjoittaminen tuota ryppyjä tai juonteita, vaan kasvojen kohotessa häivyttää niitä.

MITEN FACEPHYSICS® SYNTYI?

Ollessani 40 – vuotias vuonna 2013 kasvoihini alkoi ilmestyä ensimmäisiä suurempia ikääntymisen merkkejä. Pienet juonteet ja rypyt eivät niinkään häirinneet, mutta kun iho alkoi löystyä ja kasvot roikkua, ahdistuin. Lisäksi vielä kasvoni löystyivät toispuoleisesti; toinen yläluomi, alaluomi ja poski valahtivat alemmas kuin toinen puoli (kuten ennen ja jälkeen- kuvista voi nähdä).

Kävin erilaisissa hoidoissa, joista osasta oli hyötyä joksikin ajaksi, osasta ei, mutta rahaa kului paljon. Halusin kiinteät kasvoni kokonaisvaltaisesti takaisin, mutta en halunnut käyttää siihen valtavia määriä rahaa.

Olen tehnyt lihasten kanssa töitä koko elämäni; olen tanssinut ammatikseni, opettanut tanssia, ohjannut ryhmäliikuntaa ja valmentanut PT- asiakkaita. Eräänä päivänä mieleeni juolahti ajatus; jos pystyn treenaamaan lihaksiani kaulasta alaspäin ja saamaan loistavia tuloksia, miksi en pystyisi tekemään sitä myös kaulasta ylöspäin.

Mietin, olikohan kenellekään muulle juolahtanut sama ajatus mieleen ja googletin sanan ”Facetraining”. Kyllä, muutkin olivat ajatelleet asiaa, sain tulokseksi 5 miljoonaa linkkiä.

Kävin läpi tulosviidakkoa ja muutaman kuukauden perehtymisen jälkeen löysin erään amerikkalaisen kasvojenharjoitusohjelman, joka vaikutti lupaavimmalta kaikista löytämistäni. Tilasin ohjelman. Harjoittelin ohjeiden mukaan 7 kuukautta, en huomannut mitään muutosta. Sukelsin jälleen google-viidakkoon ja aikani etsittyäni päädyin tilaamaan toisen menetelmän, tämäkin oli amerikkalainen, treenasin 8 kuukautta, ei juurikaan vaikutusta – tai nyt ...


FACEPHYSICS® TOTAL


Kokonaisvaltainen, koko kasvot kohottava harjoittelu-ohjelma, joka sisältää 17 harjoitusta. Jokaisesta harjoituksesta on selkeä video-ohjeistus. Harjoituksessa tehdään toistoja, kunnes lihas on todella väsynyt ja lopuksi pidetään yllä vielä staattinen jännitys. Aloittelijalla toistojen määrä on 20-40, edistyneemmillä 50 ja erittäin edistyneillä jopa 100 toistoa. Toistojen rytmiä vaihdellaan hitaista nopeisiin, jotta harjoitteluärsyke muuttuu. Alussa täytyy varata aikaa liikkeiden opetteluun, mutta jo muutaman viikon kuluttua teet harjoituksen puolessa tunnissa, vaikka tv:n katselun yhteydessä.


Facephysics Personal


Kuten kehon muidenkin lihasten, myös kasvojen lihasten kehittämisessä voidaan nousta seuraavalle tasolle henkilökohtaisen valmennuksen avulla. Jokaisen kasvot ovat erilaiset ja jokaisella on yksilölliset toiveet kasvojensa ulkonäöstä. Kattavan liikepankin harjoituksista koostetaan yksilöllisesti suunniteltu ohjelma ja harjoitusrytmi muokataan jokaiselle sopivaksi. Esim. jos aikatauluun sopii tehdä täysimittainen treeni joka päivä, harjoitukset voidaan jakaa osiin siten, että osa kasvojen lihaksista treenataan yhtenä päivänä, osa toisena jne.


Katso mitä Facephysics® onOhjeet ePassin, Edenredin ja Smartumin mobiilimaksun käyttöön:

Maksa ostamasi kurssi/kurssit mobiilimaksulla
Hinnat:
- Facephysics Total 79,90
- Intensiivikurssi 14,90
- Facephysics Personal 299e

Rekisteröidy Facephysics.fi – sivustolle uutena asiakkaana.
https://facephysics.fi/login.php

Lähetä meili info(at)facephysics.fi ja kerro, minkä kurssin/kurssit olet maksanut.
Lisäämme ostamasi kurssit tilillesi.