Toimitusehdot

Yleiset ehdot verkkokaupasta


Facephysics Oy (Y-tunnus 3126496-5) ylläpitää ja toimii myyjänä Facephysics -verkkokaupassa. Facephysics Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja. Mahdollisista muutoksista kuitenkin ilmoitetaan vähintään kuukautta ennen niiden voimaan tuloa. Kussakin tilauksessa sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleita sopimusehtoja. Myyjä ei vastaa tuotteille tai asiakkaille aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat force majeure -tilanteesta eli ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian kuin se on mahdollista.


Asiakas


Asiakas tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Asiakkuus astuu voimaan, kun asiakas on:


1) hyväksynyt nämä sopimusehdot ja tehnyt tilauksen vahvistamalla tilauksen ja

2) maksanut tilauksensa valitsemallaan tavalla tai vahvistanut tilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tuotteet & hinnat


Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkopalvelukaupassa tilaushetkellä. Kaikki hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteet myydään sillä hinnalla, jotka ovat olleet verkkokaupassa tilauksen tekohetkellä voimassa.


Maksutavat


Facephysics Oy:n verkkokaupassa on käytössä Paytrailin tarjoamat maksutavat; kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, Collector: lasku ja osamaksu, Klarna: osamaksu ja Jousto: osamaksu.
Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy Paytrailin -verkkosivuilta. Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saattavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista. Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista.


Tilaaminen ja tilausvahvistus


Tuotteita ja palveluita tilataan Facephysics –verkkokaupan kotisivujen https://www.facephysics.fi kautta.
Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla lähetettävällä tilausvahvistuksella, jossa ilmoitetaan tuotteen pääominaisuudet, tilausnumero, tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet.


Palautusoikeus


Tuotteilla ei ole palautusoikeutta.


Riitojen ratkaisu


Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan. Asiakkaalla on lisäksi mahdollisuus saattaa riitaisuudet oman kotipaikkansa käräjäoikeuden tai kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.


Muuta


Facephysics Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Facephysics Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.


Facephysics Oy voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista.